ULTRATONE FUTURA PRO

 

Futura Pro er verdens første datamaskin med

probioptisk system. Dette er høyteknologi som

gir enestående og dokumenterte resultater.

 

Futura Pro systemet representerer en patentert

Ultratone nyvinning innen helse &

rehabilitering, Ultralyd for ansikt og kropp,

oppstramming, Anti-Age, avgifting,

lymfedrenasje, slanking, figurforming,

og velvære.

 

Ultratone Scientific Instruments er verdens

ledende produsent og trendsetteren innen elektroterapi, og Futura Pro er uten tvil den mest avanserte og allsidige maskinen for hudpleieklinikker, Spa, fitness studioer, helse og treningssentre.

 

Supertrening med kombinasjon av avanserte signaler

 

Ultracell, ultralyd, myo stimulering og microcurrents gir nye og unike behandlinger som forbedrer, forynger og fornyer på en måte du tidligere bare kunne drømme om.

Det er vitenskap og forskning bak Ultratone. I løpet av sekunder, når padsene de store muskelgruppene som det tar opptil 45 min og trene. Dette er ikke isteden for å trene men et tillegg.

Ultratone får musklene sin tonus(spenst) tilbake og det er ikke overraskende når dårlig rygg, bekkenløsning, inkontinens og lignende blir bedre gjennom behandlingene. Etter fødsel er maskinen helt suveren.

 

Lymfedreneringen aktiviseres og blodsirkulasjonen økes. Maskinen er også programmert med lipolyse effekt, som øker forbrenningen av fett. Dette gjør slanking enklere!

 

Inngangsbillett til et aktivt liv og sunn kropp

 

Dette betyr et revolusjonerede gjennombrudd i vår mulighet til å rehabilitere, forbedre og fornye hele kroppen – uansett alder, kjønn, fysisk form og aktivitetsnivå. Det er et kvantesprang som gir absolutt alle selv de mest sedate muligheten til en sterkere, sunnere kropp med bedre muskulatur, bedre forhold mellom fett og magert kroppsvev og bedre sirkulasjon av blod og lymfe. Forhåpentligvis vil dette gi den nødvendige styrke og motivasjon til å bruke kroppen mer og bedre til det den er skapt for: Bevegelse!

 

Ultratone språket - den trofiske koden - snakker med kroppen

 

Ultratone teamet har skapt et revolusjonerende elektronisk kroppsspråk på 44 ulike signaler - som er satt sammen i beskjeder til ulike typer celler og vev. De overføres til organismen gjennom selvklebende pads som festes på kroppens motorpunkter i ferdig oppsatte mønstre, alt etter hva som skal behandles.

De behagelige impulsene ”snakker” med kroppen, så den gjør jobben helautomatisk og uavhengig av bevisst vilje. Man lar de bioptiske impulsene fortelle cellene i muskler og vev hva de skal gjøre for å få sin opprinnelige styrke og form tilbake.

 

ULTRATONE FUTURA PRO SVIR AV LIKE MANGE KALORIER SOM PÅ EN LOW IMPACT AEROBICS TIME

 

Dette er en rask måte å komme i gang på. Du kan få veiledning i kosthold om du ønsker det. Vi tar utgangspunkt i det som er ditt problem, og gir individuelle råd ut i fra ditt problem. Poenget er å finne noe du vi trives med. Snakker med deg om hva du gjør i dag, og gir deg råd om hva du kan endre på. Det er ofte enklere enn du tror.

Slankekurer fungerer sjelden i lengden.

 

Det er viktig med tilføring av nok næringsstoffer om man vil ned i vekt. Dette gjelder også hvis man vil fjerne cellulliter og stramme opp slapp hud.

 

Høyteknologi og vitenskap

 

Elektroingeniør og forsker Kristin Schaefer Centofani har i samarbeide med et team av vitenskapsmenn med nevrologi som spesialfelt, utviklet den teknologiske sensasjonen, Unified Treatment Systems, U.T.S. Ut fra U.T.S har Ultratone teamet i sammen med eksterne forsknings-og utviklingsingeniører og den internasjonale designer George Kasabov,skapt Futura Pro Bioptic System – og samlet alt i en maskin med ufattelige muligheter for opptrening og rehabilitering av muskler og vev. Den første Futura Pro ble lansert i 2005, og har blitt utviklet ytterligere med under ledelse av professsor Gerta Vrbova, University College of London.

 

Ultratone har blitt tildelt Medical Devices Certification Approval, som gir trygghet for deg som kunde.

 

Ultratone er den eneste produsent av muskelstimulatorer med alle godkjenninger for høyeste medisinske standard. Apparatet er også godkjent av norske Veritas, dette gir stor trygghet for deg som kunde.

 

 

Pris kr. 4.750,- for 10 behandlinger.

Kom gjerne og ta en gratis prøvetime før du bestemmer deg.

Anki Gjetsjø